Başkan Eser'den Darendelilere Tehdit ve Hakaret

09.08.2016 - Salı 20:39

Darende Belediyesi Başkanı Dr. Süleyman ESER Demokrasi Mitingini değerlendirmek üzere verdiği demeçte Darendelilere ağır hakaretlerde bulundu.

 

Darende'deki demokrasi nöbetlerinde kadınlara hitaben yaptığı konuşmada "Biz darbeyi engellemesek siz şimdi ABD ve İsrail çocuğu doğuruyor olurdunuz." şeklindeki elim ifadesiyle Demokrasi Nöbetini dahi arka planda bırakacak bir gafa imza atmıştı. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) Darbe Girişimi ve Demokrasi Mitingleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eser, Darendelilere ve 30 Temmuz Ana Haber Bülteni sebebiyle A. Vuslat TV'ye haddi aşan tehdit ve hakaretlerde bulundu.

 

Bunlar 3-5 Provokatör...

 

İfade özgürlüğünü kullanan şerefli Darende halkına "Üç Beş Provokatör" yakıştırmasında bulunan Başkan Eser, "O TV kanalı" diyerek de Vuslat TV'yi "o kanal yerini bilsin" diyerek üstü kapalı tehdit etmeyi ihmal etmedi. Dördüncü kuvvet medyayı bir "dalkavukluk makamı" olarak gören zihniyetin bir temsilcisi olan Başkan Eser, yoğunca eleştirilen ve dillendiren Hulusi Efendi Vakfı ilişkisine dair bir yalanlamada bulunmadı!

 

Darende Gazetesi Vuslat TV'nin "Tarihi" Yayınını Tüm Türkiye'ye Ulaştırdı!

 

30 Temmuz 2016 Cumartesi günü Malatya'nın sevilen uydu televizyonu Vuslat TV "Darende'de farklı bir Paralel Yapı Mı Oluşuyor?" spotuyla yayınladığı olay yaratan haberini yapılan baskılar sonucu web sitesine koyamadı. Tarihi yayını tüm Darendelilere ve Türkiye'ye ulaştırmayı 'vatani' bir görev addeden Darende Gazetesi Vuslat TV'nin haberini web sitesi ve sosyal medya ağları vasıtasıyla binlerce kişiye ulaştırdı.

https://www.youtube.com/watch?v=iRK-hJj3D3s

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.