Vakfa Yakınlığıyla Bilinen Rektörden Cumhurbaşkanımıza Ağır Hakaret!

10.03.2018 - Cumartesi 13:37

'Silsile' şirki ile inanç dünyamıza nifak sokan, yaradanı bir kenara koyup yaratılmışlara kutsiyet atfeden marazlı anlayışın yılmaz savunucusu Prof. Dr. Ahmet AKGÜNDÜZ, 'bayağı' söylemleriyle yine sahneye çıktı.

'Uydurma' delillere dayanarak neşrettiği "Somuncubaba ve Nebeb-i Alisi" eserinde Hamidettin ATEŞ ve ailesinin sözde peygamber torunu olduğunu ileri sürecek kadar bilim ve vicdan ekseninden sapmış olan Akgündüz, bu kez de sayın cumhurbaşkanımıza ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Son günlerde "6 yaşındaki çocukla evlenilebilir, kadınlar dövülmelidir" gibi mukaddes dinimizin alet edilerek yapıldığı köhne açıklamalardan ötürü Sayın Cumhurbaşkanımız tepkisini dile getirmiş ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nı göreve çağırmıştı.

Üstüne vazife olmadığı halde açıklama yapma gereği duyan Prof. Dr. Ahmet AKGÜNDÜZ sapkın görüşleri dillendiren sözde hocalara sahip çıkarak Sayın Cumhurbaşkanına "Haddinizi bilin!" derken, son zamanlarda dillendirilen sapkın görüşlerin sahibi hocaları da "ehli sünnetin" savunucuları ilan etti!

İşte Facebook Sayfasından Yaptığı O Açıklama

"MUHTEREM CUMHURBAŞKANIM! HADDİNİZİ AŞARAK ŞER’Î MESELELERDE FİKİR BEYAN ETMEYİNİZ! ZİRA NE MÜCTEHİD VE NE DE FIKIHÇISINIZ!"

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarının hatırı sayılır bir ittifakla cumhurbaşkanı yaptığı bir insanın, aziz dinimizin alet edilerek yapılan menfur açıklamalara her şeyden önce bir yurttaş olarak gösterdiği haklı tepkiyi bile hazmedemeyen, mukaddes dinimizi cahiliye devri zihniyetinin gölgesi ardında anlamaya çalışan marazlı düşüncelerin sahibi Akgündüz, Hamidettin ATEŞ ve Hulusi Efendi Vakfı ile yoğun ilişkiler içinde olan bir isim.

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.