Okuyucularımıza Mektup...

09.02.2016 - Salı 20:13

Sizlerle olan değerli yolculuğumuzun ilk yılını tamamlamak üzereyiz.

Güzel ilçemize basın-yayın alanında hizmet etmeye karar verdiğimiz gün kağıdımız, kalemimiz ve yazmaktan asla korku duymayacağız gerçeklerden başka sermayemiz yoktu. Ekseriyetle "bülten" gazeteciliğinin yapıldığı güzel ilçemizin "tek" fikir gazetesi olmak bir yandan büyük bir iftihar vesilesi olurken diğer bir taraftan üzerimize büyük sorumluluklarda yüklüyordu tabii olarak.

 

Evvela yaptığımızın işin izzetini muhafaza etmeye çalışıyor ve basın hizmetinin "dördüncü kuvvet" olarak nitelendirilişinin ne manaya geldiğini çok iyi biliyorduk! Bunun içindir ki satırlarımızı kaleme alırken "Filan başkan ne der, filan hoca ne düşünür" diye eliti memnun etmeye çalışmadık kendimizi kısıtlamadık, vatandaşın yanında olduk vatandaşın sesini duyurmaya çalıştık. "Elhamdülillah..." Geldiğimiz noktadan memnunuz. Darende Gazetemizi an itibariyle on binlerce kişi takip ediyor, attığı her manşet gündemi belirliyor.

 

Allah'tan Başka Kimseden Korkmayanların Yazdığı Özgür Gazetedir Darende Gazetesi!

 

Ne yazık ki halk için verdiğimiz bu mücadelede yalnız başımızayız. Bülten gazeteciliği yapan meslektaşlarımız özgür basının ayaklar altına alınışına tek bir satırla bile eleştiri getirebilmiş değildir. Meslektaşlardan vefa göstermese de "Dik Dur Eğilme, Darendeli Seninle"  diyen yiğit okuyucularımızın varlığı her gün yeni bir aşkla yaptığımız işe dört elle sarılmamıza sebebiyet veriyor!

 

Erişim Engelleri Ziyaretçi Sayımızı Dört Kat Artırdı! 

 

Basın özgürlüğünü hiçe sayan, Hulusi Efendi Vakfı'nı "dokunulmaz" kılan erişim engeli kararları kararlılığımızı pekiştiren önemli etmenler arasında. Darendelinin büyük tepkisini çeken erişim engelleri gerçeklerin duyulmasına mani olmadığı gibi Darende Gazetesi'nin sıçramasında önemli bir etken oldu. Sayısal verileri baz aldığımız zaman ziyaretçi sayımızın dört kattan fazla arttığını söylemek mümkün.

 

Hiçbir Haberimiz Tekzip Edilmedi! Tehditler Yıldıramadı

 

Darendemizin güzelliklerini kendi rantına hizmet eden metalara dönüştüren Hulusi Efendi Vakfı yolsuzluklarını tüm gerçekliğiyle yazdık. Haberlerimizin muhatabı olan kişi ve kurumlardan herhangi bir yalanlama tarafımıza ulaşmadığı gibi, kendi yayın organlarında da haberlerimiz hakkında tek kelime etmelediler/edemediler. Yapabildikleri tek şey gazetemizi ve okuyucularımızı tehdit etmekti. Bu elim vaziyet yazdıklarımızın ne denli önemli konulara parmak bastığını gösterdiği gibi, Darende'de ki Hulusi Efendi Vakfı tehlikesinin görünmeyen yüzünü de gözler önüne seriyordu.

 

Darende Gazetesi Darende'nin Wikileaks'idir! 

 

Kimse kusura bakmasın! Korkumuz, itaatimiz, kulluğumuz sadece Allah'a. Dinin istismar edilmesine, Şeyh Hamidi Veli'nin metalaştırılmaya çalışılmasına göz yumamayız, yummayacağız! Onun içindir ki kimsenin yazmaya cesaret edemeyeceği gerçekleri Darende Gazetesi aynı itina ve kararlılıkla yazmaya devam edecektir. Darende Gazetesi Darendelinin Wikileaks'idir. Vatandaşın sesi, zalimlerin korkusu olmaya devam edeceğiz.

 

Vatandaş okumaya, Zalimler! ise korkmaya devam etsin!

 

Darende Gazetesi, Darendelinindir!

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.