Darendeliler Hulusi Efendi Vakfı Gerçeklerini TV'ye Haykırdı!

03.08.2016 - Çarşamba 12:09

Malatya'nın ilk uydu televizyonlarından birisi olan A. Vuslat TV 30 Temmuz Cumartesi günü tarihi bir yayına imza attı. 

Darende Gazetesi'nin 1 yıldır onlarca engele rağmen haykırdığı gerçekler Malatya televizyonlarında yankı buldu ve Vuslat TV Ana Haber Bülteni "Darende'de yeni bir paralel yapı mı doğuyor?" spotuyla tarihi bir habere imza attı. Mikrofonlarını Darendeli vatandaşlara uzatan Vuslat TV'de senelerdir dile gelmeyen gerçekler ilk kez bir TV kanalında dünyaya duyuruldu.

Darende Belediyesi Başkanı Süleyman ESER'in Hulusi Efendi Vakfı'nın emrinde olduğunu, encümen toplantılarının bile vakıfta yapıldığından, vakfın mülkiyet halkını gasbına kadar pek çok çarpıcı gerçeğin BİZZAT DARENDELİLER tarafından dile getirildiği yayın izlenme rekorları kırdı.

Tarihe geçen Ana Haber Bülteni ve daha geniş kapsamlı röportajları ele alan Malatya Konuşuyor adlı program Darende Gazetesi Web Sitesi ve Facebook sayfasında olacak.

Not: Darende Sulh Ceza Mahkemesi Hamidettin ATEŞ'in 'ricası' üzerine 13. kez Darende Gazetesi'ne kapatma kararı verdi. Bu bir hak ve hakikat davasıdır. Darende Gazetesi bu kutlu yoldan dönmeyecektir. Vatanımızın, aziz milletimizin başka başka 15 Temmuzlar yaşamaması için Paralel Yapı 'türdeşi' Hulusi Efendi Vakfı ve Hamidettin ATEŞ gerçeklerini yazmaya devam edeceğiz.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.