Darendeli Sanatçımızın Rol Aldığı Sinema Filmi Vizyona Girdi

01.02.2019 - Cuma 14:10

Darendeli hemşehrimiz Serhat ÖNAL'ın "doktor" rolünü canlandırdığı "Bekarlığa Feda" filmi 4 Ocak 2019'da vizyona girdi. Ali Doğançay ve Cem Sürücü'nün yönettiği 1 saat 45 dakikalık film, kızının evlenmesini engellemeye çalışan bir babayı konu ediyor.

Yakın arkadaş olan Mete, Çağlar ve Burak arasında ilk evlenen Burak olur. Artık sıra Çağlar’a gelir. Deliler gibi sevdiği kız arkadaşı Gamze ile evlenmek isteyen Çağlar’ın önünde ise büyük bir engel vardır. Gamze’nin babası Timur, kızının Çağlar ile evlenmesini istemez. Timur, kızını Çağlar’dan ayırmak için türlü numaralar yapsa da onları ayırmayı başaramaz. Ama Timur pes etmemeye kararlıdır ve bu sefer büyük bir plan yapar. Kızının düğününden bir gün önce bekarlığa veda partisi organize eden Timur, burada Çağlar’ın başına büyük bir bela açmayı planlar. Timur bu sefer kızını Çağlar’dan ayırmayı başaracağını düşünür. Ancak beklenmeyen gelişince, plan bambaşka bir hale dönerek ortamda büyük bir karışıklığa neden olur.

Yönetmen koltuğunda Ali Doğançay ve Cem Sürücü’nün oturduğu Bekarlığa Feda’nın oyuncu kadrosunda Ali Burak Ceylan, Melis Tüzüngüç, Yağmur Ün, Ayşe Tunaboylu, Mahmut Gözgöz, Nurseli İdiz, Eda Erol gibi isimler yer alıyor. Komedi türündeki filmin senaryosunu Ali Doğançay kaleme alıyor. (Beyazperde)

https://www.youtube.com/watch?v=6dr-OiSJ5kA

 

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.