Darende'deki "Vakıf" Tehlikesi Resmî Raporla Teyit Edildi!

28.09.2019 - Cumartesi 15:08

15 Temmuz ihaneti sonrası ülkemizdeki cemaat oluşumlarını mercek altına alan özel raporda ilçemiz Darende'de faaliyet gösteren Hulusi Efendi Vakfı'na da yer verildi.

Mukaddes değerlerimizle bağdaşmayan uygulamaları sebebiyle Darendelilerin tepkisini çeken vakfın, ilçenin ilk ve tek bağımsız yayın organı Darende Gazetesi'ni 17 kez kapattırdığı ve Darende Gazetesi okuyucularına sosyal ağlarda sahte hesaplarla tehdit mesajları yollattırdığı biliniyor. Hakkındaki en küçük eleştirilere dahi tahammül gösteremeyen Hulusi Efendi Vakfı'nın sakıncalı yönleri hazırlanan raporda dile getirildi.

İşte o rapordan çarpıcı satır başları!

ABARTILI UYGULAMALARI VAR!

Hazırlanan raporda Hulusi Efendi Vakfı'nın her ne kadar görünürde eğitim ve yardım faaliyetleriyle sosyal dokuyla uyumlu bir görünüm arz etse de diğer oluşumlarda görülen sakıncalı uygulamaların Hulusi Efendi Vakfı'nda da bulunduğu ifade edildi. Merhum Hulusi ATEŞ'e (vakfın kurucusu) keramet adı altında gerçeklikten uzak insanüstü özelliklerin atfedilmesi, "Seyyid" diye anılarak kutsanması raporda dile getirilen hususlar arasında yer alıyor.

Raporun Tamamı: İNDİR

Darende'de Farklı Bir "Paralel Yapı" Mı Doğuyor?

https://youtu.be/iRK-hJj3D3s

 


FETÖ Elebaşından Hamidettin ATEŞ'e Övgü Dolu Sözler!

https://youtu.be/hwEpVvXhajU


Hulusi Efendi Vakfı Müdürü'nden Adnan OKTAR Güruhuna Övgüler!

https://www.youtube.com/watch?v=MHHmOC09SA4