Darende Gazetesi'nin 1. Yılı

24.06.2016 - Cuma 21:30

Tarihler 11 Nisan 2015'i gösterdiği gün yepyeni bir rüyanın teknik adımlarını tamamlamak üzereydik.

Dürüstlükten ibaret olan sermayemiz, sağa sola bükülmeyen kalemimiz, Allah'tan başkasından korkmayan garip yüreğimizle çıktığımız bu kutlu yolda ilk yılımızı geride bırakmanın muhasebesi içindeyiz.

7 bin yıllık köklü bir tarihe ve eşi benzeri olmayan tabiat harikalarına sahip olmasına rağmen her geçen dahada geriye giden 'mazlum' bir ilçenin HAKKI ve HAKİKATİ haykıran sesi olmak zor bir işti. Nitekim bu konuda yapayalnızdık. Nitekim Darende'mizin tüm zenginliklerini kendi rantına bir aracı kılarak senelerdir Darende'yi sömüren Hulusi Efendi Vakfı ve bu yapılanmanın başı olan Hamidettin ATEŞ hakkında gerçekleri yazan tek bir kalem dahi yoktu! Bazı istisnalar da sessiz kalıp unutulmayı tercih etmişti ki yaşayarak gördük tecrübe ettik.

1 yıl önce darendegazetesi.com ile başladığımız kutlu yolculuğumuza bugün darendegazetesi.com ve yedek alan adları ile devam ediyoruz. Sebebi ise mâlum! Ocak 2016'dan beri Hamidettin ATEŞ'in Darende Sulh Ceza Mahkemesi'ne 'ricası' üzerine sürekli erişim engeline mâruz kalmamız. Var gücümüzle çalışıyor ve her vatandaşın sansüre takılmadan gerçeklere erişebilmesi için gerekli teknik çalışmaları büyük bir özveriyle yürütüyoruz.

Okuyucularımıza aşağılık tehditler savuran, sosyal medyada kendinden olmayana kin kusan, aziz peygamberimizin soyundan geldiğini 'iddia' ederek kutsi değerlerimiz üzerinden rant devşiren, binlerce mazlumun katili İsrail için Somuncubaba'nın istigatgahı Zaviye'de hatıra ormanı yapan,  üzerinde sözümüz ona "Yardım Aracı" yazan fakat içi boş olan kamyonetle mahalle mahalle dolaşıp riyanın had seviyelerinde dolaşan Hulusi Efendi Vakfı hizmetlerini(!) yazmaya devam edeceğiz.

Gayet iyi biliyoruz ki
Darende Gazetesi susarsa
Hakikat susar...

 
Sözü çok da fazla uzatmadan sizlerle birlikte nice güzel yıllar görmeyi diliyor ve mukaddes Ramazan Ayı'nda güzel Darende'mizin akıbeti için dua ediyoruz. 

 

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.